Какво получаваш с
ВИП Групата?

Научи се как да търгуваш крипто и форекс пазара рамо до рамо с професионални трейдъри.

Включвайки се във VIP групата, получаваш достъп до анализите и трейдовете на нашия екип от про-трейдъри. Разбери как ние виждаме пазара и кога е подходящо време за влизане в трейд. Към групата като бонус получаваш над 8 часа видео съдържание подходящо за всяко ниво на търговци. Съдържанието е разделено между 15 обучителни видео урока, които обхващат всички базови и напреднали техники, за успешно търгуване и разбиране на пазара.
Към групата получаваш и 2 е-книги, които са написани с цел, да ви предоставят всички необходими знания и инструменти за създаване на крипто портфолио и правилно менажиране на риска. 

Присъедини се към общност от съмишленици, които идват от всички сфери на живота с една и съща цел – финансова свобода.

 

Включи се Прочети повече

Резултати

Виж всички

Често Задавани Въпроси

Какво получавам с включването ми в групата?
  • Получвате достъп до 2 Телеграм групи
  • BM Trading Mentorship и BM VIP Group
  • Дневни технически анализи на крипто пазара
  • Крипто трейдове: фючърс и спот
  • Професионално трейдинг менторство
  • Общество от трейдъри и крипто инвеститори
  • Достъп до 15 Видео урока и 2 книги
Как да се включа в групата?

След като натиснете линка ще бъдете препратени към Телеграм робота на BM Trading. За започване натиснете Start. Ще се появи меню с предлаганите месечни планове. Изберете плана, който е подходящ за вас и следвайте стъпките предоставени от робота.

Подходящо ли е за напълно начинаещи?

Видео обучението е разработено по опростен начин, с цел да бъде подходящо за всяко ниво на търговци. Анализите и трейдовете използват концепциите предоставени във видео уроците.

Колко трейдове ще пускате на ден?

В крипто пазара не всеки ден е подходящ за търговия. Ако очаквате по 4-5 сигнала дневно, тази група не е за вас. Ние се целим да имаме висок win rate в търговията и наблюдаваме пазара всеки ден избирайки точния момент за вход. Това което ще получите е обучение и общество от трейдъри.