Индивидуално обучение

КАК СЕ РОДИ ИДЕЯТА

Ние от ВМ Трейдинг искахме да създадем нещо по-специално и по-персонално от поредния курс за крипто и форекс търговия. Ние се отличаваме от останалите компании в бранша, като предоставяме на клиентите си професионално и най-важното персонално отношение.

През годините, в които търгуваме и се срещнахме с нови клиенти осъзнахме че всеки един клиент е в различна фаза на тяхната трейдинг кариера. Ние самите сме преминали през различни стратегии и анализи, докато сме намерили тези , които работят за нас. Слагайки всички под общ знаменател, според нас е грешна стратегия и всеки трейдър трябва да избере своя стил на търговия спрямо свободното му време и дългосрочните му цели.

Така се роди идеята ни за персоналното трейдинг обучение. Целта на обучението е първо да се опознаем с клиента и заедно да изградим план на обучение спрямо конкретните цели, заетост и познания на финансовите пазари.

 

Прочети повече Често Задавани Въпроси

Какво ще научиш?

  • Терминология: Какво е структура и защо пазара се движи спазвайки я. Дълбоко разглеждане на концепциите за ликвидност, неефективност в цената, структура и правилно определяне на моментума в пазара.
  • Фундаментален анализ: Как новините влият на пазара и защо институциите и фондовете ги използват за манипулиране на пазара за запълване на дълбоки зони на търсене и предлагане.
  • Технически анализ:  Ще се научите на различни концепции, и стратегии, които ние ползваме за да търгуваме успешно. В тази част ще ви покажем, защо 90% от ритейл трейдърите губят пари и как да бъдете от печелившата страна на пазара . Разберете как ликвидността движи пазара и как order flow-a е ключа към сформирането на структурата. Използвайки концепциите на “Умните пари” (SMC), най-накрая ще разберете защо пазара прави конкретни движения и как да се възползвате от тях.
  • Риск Мениджмънт: Ще се научите как да контролирате риска си и как динамично да менежирате трейдовете си. Стандарта в ритейл индустрията е да се цели за 1:2; 1:3 R/R Ratio. Ние от своя страна се стремим за дневни трейдове който ни носят средно около 1:7,1:8 R/R. Mенежирайки трейдовете си систематично и структурно, част от позициите успяват да достигнат 1:50; 1:60 Рикс/Печалба превръщайки се в swing трейдове. Менежирането на риска е най-трудната част от пътя на един трейдър. е динамична. Нашата стратегия за менежиране на трейдове е конструирана на база ликвидност и структура. За спазването и е нужна силна психика и дисциплина.
  • Психология на търгуването: Успеваемостта на трейдовете ви не определя печелбата, правилното менежиране на риска го прави. Може да бъдете печелвши дори и с win rate под 50%, но за това е нужна силна дисциплина и многократно тествана стратегия. Ще поговорим за това как да контролирате емоциите си и да мислите като про-трейдър.

Какви са стъпките?

След попълване на анкетата, нашия екип ще се свърже с вас за да насрочим подходящ час, в който да обсъдим вашето обучение.

Ще обсъдим вашия опит, целите ви и свободното ви време. Това ще бъде момента, в който ще изберете вашия стил на търгуване и инструментите, които ще търгувате – крипто или форекс.

След като изясним подробностите ще ви предоставим подходящо обучение съобразено и персонализирано с вашите цели.

Имаш интерес от професионално трейдинг обучение?

Разкажи ни малко повече за теб и твоята трейдинг кариера.

Попълни формата

Често Задавани Въпроси

За кого е подходящо обучението?

Обучението е подходящо за инвеститори или трейдъри, които вече са имали досег до финансовите или крипто пазарите. Целта на обучението е да ви научи как сами да анализирате пазара и на база вашия технически анализ да търгувате . Концепциите, които ще научите ще ви изненадат и ще променят начина, по който виждате пазара. Веднъж погледнеш ли от страната на “банките и фондовете” няма връщане назад.

Обучението НЕ е подходящо за хора, които търсят бързи печалби и са нетърпеливи. За да може да усвоите концепциите и да промените ритейл погледа си върху пазара, е нужно да имате достатъчно търпение тествайки стратегията си многократно, така наречения back-testing. Tова изисква време, дисциплина и желание. Искаме да работим с хора, които са готови да развият кариерата си като трейдър на следващото ниво. За това и процеса на обучение е селективен. Това не е спринт, а маратон. 

Всеки кандидат е нужно да попълни въпросникът. Можем да поемем ограничен брой трейдъри и ще наградим тези, които са отговорили на въпросите обстойно.

 

Колко време е обучението?

Обучението и достъпа до записаните видеа е с неограничен достъп. Всеки трейдър има различен период, за който се научава – за това видео обучението е достъпно завинаги. Всеки член получава право на 2 индивидуални консултации по 30-40 минути за подобряване на стратегия или съвет за анализ.
Получавате и достъп до pro trader група, в която ще получавате live trading графики и видеа от нашия трейдър за период от 1 година.

Как се провежда обучението?

Обучението се провежда онлайн през Zoom и се предоставя online достъп на трейдъра до видеата. Комуникацията с екипа на ВМ Трейдинг се провежда в удобна за вас платформа: Телеграм, Whatsapp или Email.