Менажиране на портфолио

Екипът на BM Capital започва работа през 2015г инвестирайки в крипто стартъпи в най-ранния етап на тяхното развитие – така нареченото ICO, IDO. BM Trading e разработила много селективна програма за инвестиране (3.6% от над 3,000 проекта) и фокус върху крипто компании, които са в първоначален етап на стартиране на продукти и услуги. В момента фокусът на дружеството е върху разрастването на портфолиото си от крипто компании – така наречените еднорози и предлагането на сигурни лихвени % от иновативни стейкинг протоколи.

Прочети повече Свържете се с нас

Kрипто индустрията е бъдещето

Ние от BM Capital смятаме че крипто индустрията е бъдещето и блокчейн технологията бързо променя света. Очаква се криптовалутите да увеличат стойността си и да заемат важна част от нашия живот. Това покачване няма да бъде гладко, а осеяно с покачвания, спадове, манипулации, фалити и прехвалени проекти.

Крипто индустрията тепърва навлиза в експанзивната си фаза на развитие, в която броят на новите криптовалути, новите апликации създадени върху блокчейна растат с бързи темпове. Блокчейн технологията има сериозен потенциал и успява да реши доста проблеми в днешно време: като намаляване на такси, бързи и лесни трансфери, мащабиране на операции, поверителност. Управлението на инвестициите в криптовалути е сложно, динамично и силно рисково за обикновенния инвеститор.

Създаването и следването на много селективна програма е ключа към успеха

Повечето капитали навлизащи в крипто пазара са спекулативни, което обяснява високата волативност на цените, спрямо стоковия пазар. Точно за това ние от ВМ Кепитъл смятаме, че създаването и следването на много селективна програма е ключа към успешното инвестиране в този силно волативен пазар.

Диверсифициран портфейл от предимно технологични компании, работещи в различни индустрии с разнообразни бизнес модели, пазари и типове клиенти – от крайни потребители до големи корпорации. Крипто проектите, в които решим да участваме са внимателно проучени и избрани от екипа ни като високо-ликвидни, бързо обръщаеми и печеливши. Купуването на криптовалутите в най-ранния им етап ни дава възможност да очакваме в повечето случай 100% печалба за много кратък период от време.

Свържете се с нас